Bár a kultikus GT-R árnyékában megbújva, de évek óta sikeresen van jelen a piacon a Nissan 370Z, a közel 50 éves Fairlady / Z hagyaték letéteményese.

Az új modellévet friss megjelenéssel kezdi a kupé: fekete kilincsek, fekete hátsó lökhárítóbetét, a Nismo kivitelről ismert, sötétített első-hátsó lámpatestek kerültek a kocsira. Új 19 colos felnit és frissen kikevert piros metálfényezést is kapott az autó.

Így újul meg Godzilla kisöccse 1

A kézi váltós kivitelek mostantól az Exedy márka sportkuplungjával készülnek, ami kisebb pedálerőt, könnyebb visszaváltást, pontosabb és kényelmesebb működtetést tesz lehetővé. Továbbra is a kínálatban marad a manuális kapcsolásokat automatikus fordulatszám-szinkronizálással segítő Syncro Rev Control. A motor nem változott: a 3,7 literes V6-os 328 lóerős, a hátsó kerekek hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú automata váltón át kapják a nyomatékot.

A GT és Nismo kiviteleken mostantól alapfelszerelés a DVD-lejátszós, tolatókamerás, GPS-es NissanConnect Premium infotainment rendszer 7 colos érintőképernyővel

Így újul meg Godzilla kisöccse 11

Nissan 370z

A Nismo kivitel változtatások nélkül kezdi a következő modellévet.