Az erő- és munkagépek egyeseknek profi munkaeszközök, másoknak azonban titkos különlegességek, gyermekkori álmok. 2017. szeptember 14-16 között mind a szakma, mind a rajongók jól járnak, információ és élmény egy helyen, ez az Építőgép Kiállítás 2017.

Álomprogram apáknak és fiúknak (X) 1

Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége által immár hatodik alkalommal megrendezett kiállítás a legnagyobb hazai építőgép ipari, kereskedelmi szemle. A Tököli reptéren több mint 10 ezer négyzetméteren ismerhetők meg az iparág legújabb, legmodernebb termékei, eljárásai.

A több száz statikus gépbemutató mellett, életszerű körülmények között, szervezett keretek mellett tesztelhetők a munkagépek. 10 kategória 57 gépét tehetik próbára a hozzáértők. A profik versenyen is összemérhetik tudásukat. Öt kategóriában – kompaktrakodó, kotró-rakodó, minikotró, lánctalpas kotró, teleszkopós rakodó- keresik az ország legjobb gépkezelőjét.

Álomprogram apáknak és fiúknak (X) 2

De az Építőgép Kiállítás 2017 jóval több ennél: egyedülálló élmény mindenki számára. A kiállítást ugyanis izgalmas gépshow-k és akrobata bemutatók teszik teljessé.

Néhány érdekesség a kínálatból:

Extrém akrobata show-t láthatnak Hegeshow csapatától, akik bemutatják, hogy a bicikli nemcsak közlekedési eszköz, de meghazudtolhatók vele a gravitáció törvényei!

Légtornász hölgyet már láthattak, de így még nem: az Ariel Silk Show alkalmával, munkagép emel magasba két gyönyörű légtornásznőt, akik innen kápráztatják el a közönséget bemutatójukkal.

Álomprogram apáknak és fiúknak (X) 3

Ott lesznek a Flip Track akrobatái, aki lélegzetelállító csavarokat, szaltókat mutatnak be. Ám nemcsak ők, e bemutatóba bevonják a gyerekeket, a szülőket is, akik kipróbálhatják a 12 méteres rugalmas légszőnyeget.

A zenért rajongóknak is lesz okuk ellátogatni az az Építőgép Kiállításra, ahol a Brass Dance csapata több műsorral is jelentkezik. Egyfelől Operák paródiáival nevettetik meg a közönséget, de készülnek jazz örökzöldek swinges feldolgozásaiva, de a műsorból  Michael Jackson számainak showszerű bemutatója sme marad ki.

Kiemelkedő látványosság lesz, a gép-show, amikor is magasan képzett gépkezelők mutatják be a kiállított gépek tudását. Igazi különlegesség a Stihl Timbersport sorozat bemutatkozása, amely, a látványos „sportfavágás” technikáját hozza el Magyarországra. Több száz éves tradícióval rendelkező extrém sport, melyet a favágók szabadidejükben űztek, már a 19. században! Ámulatba ejtő a „favágók” kitartása, kiváló erőnléte, szerszámhasználata és precíz munkavégzése. Egy versenyszámot a önként vállalkozók is kipróbálhatják

Természetesen gondoltak a gyerekekre is az Építőgép Kiállítás szervezői. Az igazi apa-fiú programot jelentő, a robusztus gépek megtekintésén túl minden gyermek saját készítésű rajzzal nevezhet be az “Én és a gépem” rajzversenyre. A rajzokból nemcsak kiállítás születik, de nem maradnak el a nyeremények sem. Az Ákom-bákom játszóházban pedig kődekorálásra és más kézműves programokra várják az ifjú látogatóknak.

Álomprogram apáknak és fiúknak (X) 4

 

Szóval véssék be a naptárba: 2017. szeptember 14-16., ÉBSZ Építőgép Kiállítás, tököli repülőtér!  A belépés ingyenes, erre a linkre kattintva lehet előzetesen jegyet igényelni.