A videó leírása alapján egyértelműen azt mondanánk a felvétel készítője az áldozat. “Forró fejű sietős srác annyira rám volt tapadva, hogy első előzési kísérleténél nem láthatta az előzni tilos táblát + zárovonal felfestést, szemből érkező fehér furgont. Gyorsítottam, így elkerültem a balesetveszélyes helyzetet, hiszen megítélésem szerint az előzést nem tudta volna befejezni az előzendő (én) és a szemből érkező furgon lassítása nélkül.

A második előzésnél “letettem” az indexet, sikeresen, biztonságosan megelőzött, majd fékezéssel, bemutatással köszönte meg a manővert, amit további büntetőfékezgetéssel tetézett. Piros lámpánál megálláskor természetesen elmagyarázta, hogy mennyire siet…”

Viszont az utas reakciója azt mutatja, hogy hősünk is elég kemény volt, nem épp a defenzív vezetés mantrája szerint cselekedett, és pont a balhét kiváltó előzési kísérlet nincs meg a videón.

Persze a suzukisnak sem kellett volna bosszúálló üzemmódba kapcsolnia, de ha a Forma-1 nagyjai nem tudják megállni, akkor mit tegyen egy mezei átlag sofőr?