A 930-as Porsche 911 Turbóra már sokan igazi kincsként tekintenek, ennek ellenére – és a gyár nagy örömére – Bill MacEachern már 41 éve használja mindennapi feladatai elvégzéséhez az 1976-os évjáratú sportkocsit. Ennyi idő alatt bizonyára remekül összeszoktak az autóval, pedig ez nem igazán könnyű, hiszen a 930-as Turbo híresen nehezen vezethető, hirtelen haragú autó. Amint megérkezik a turbónyomás, kegyetlenül megindul és rázza a fenekét.

Bill ennyi idő alatt bőséggel gyűjtött mérföldeket a 911-esbe, egészen pontosan 725 ezret, ami kicsivel kevesebb mint 1,2 millió kilométer. Ennyit áruszállítókba, rettentő öreg Volvókba és kamionokba szokás rakni, de mérges sportkocsikban ritkán találkozunk ennyi futott kilométerrel. Ennek megfelelően az autó nem múzeumi állapotban van, de műszakilag és esztétikailag is kívánatos még az extrém futásteljesítmény ellenére is.

A 930 Turbo bő 300 lóerőt teljesített és 5 másodperc alatt érte el a 100 km/órás sebességet, és akár 278-ig is eltolta a mutatót a léghűtéses hathengeres bokszermotorral.