A márka legújabb, harsány optikájához igazodó stíluselemekkel, akár LED és adaptív technológiákkal is felvértezhető fényszórókkal érkezik a megújult Nissan X-Trail, amely a gyár szerint a világ legkeresettebb szabadidőjárműve.

Az utastérben alul vágott kormány, fűthető kormány, valamint első és hátsó ülések, minden eddiginél igényesebb Bose audiorendszer, alapáras digitális rádió: az öt- és hétszemélyes kivitelben választható autó két kézzel szórja az elsőségeket.

A tologatható második üléssor révén nagyobb a csomagtartó, 550 helyett 565 liter az alaphelyzete, mindent ledöntve akár 1996 literig bővíthető.

Nissan X-Trail facelift: kipofozták a bajnokot 2

Mindezek hétköznapi extrák, nem úgy a 2018 folyamán extralistára kerülő ProPILOT autonóm rendszer, amely autópályán akár sűrű forgalomban, akár nagy sebességű utazásnál is képes a kormányzásra, a gázpedál és a fékek kezelésére; egyedül a sávváltásra nem alkalmas.

Nissan X-Trail facelift: kipofozták a bajnokot 3

A motorkínálat nem változik: 130 és 177 lóerős dízel, illetve 163 lóerős benzinmotor áll rendelkezésre, kézi vagy CVT váltóval, első- vagy összkerékhajtással.

a videó a hirdetés után indul