A különleges adalékanyagnak köszönhetően az új EVO üzemanyagok eltávolítják a lerakódásokat, védik a motor alkatrészeit a korróziótól, és tisztán tartják az üzemanyagrendszert. A tesztek eredményei alapján a megnövelt mennyiségű adalékanyagot tartalmazó MOL EVO üzemanyagok hatékonyan, akár 58%-kal csökkentik a meglévő lerakódásokat. Ennek révén javul a motor teljesítménye, valamint nő az élettartama. Nemcsak a prémium, hanem a normál EVO üzemanyagok is biztosítják e kedvező hatásokat, köszönhetően a megnövelt adalékanyag-tartalomnak.

A MOL EVO üzemanyagok új generációjának bevezetése összhangban áll a MOL kiskereskedelmi stratégiájával, hiszen választ ad a folyamatosan fejlődő autóipar kihívásaira. Az új üzemanyagcsoport bevezetésével a MOL kiváló minőségű és motort tisztító, illetve tisztán tartó hatású üzemanyagot kínál 10 millió közép- és kelet-európai vásárlója számára.

Magyarországon a MOL az új üzemanyagokat egységesen az EVO márkanév alatt vezeti be. A normál üzemanyagok EVO Diesel és EVO benzin néven érhetők el, míg a legmagasabb vezetési élményt nyújtó prémium minőségű termékeket az EVO Plus jelöli.

 

Orosz Andrást, a MOL Magyarország kiskereskedelmi vezetőjét kérdeztük az új termékcsaládról.

Mi áll a megújulás hátterében? Hogyan kapcsolódik az új stratégiához?
A jó kiskereskedelmi szemlélet alapja, hogy mindig a vásárlót helyezzük fejlesztéseink, szolgáltatásunk középpontjába. Ez a 2030-as stratégiánk egyik legfontosabb alappillére. Megváltoztak a fogyasztói szokások, ami ma már azt jelenti, hogy a vásárlóink igényesebbé váltak, többet várnak el a termékektől, szolgáltatásoktól, amiket nekünk nem csupán le kell követnünk, de elébe is kell mennünk azoknak. Az új üzemanyagkampányunk is ezért jött létre, mert szeretnénk, ha ezt a szemléletet a vásárlóink felé is közvetíthetnénk.

Mi a legfontosabb üzenet, amit ezzel a vásárlók felé szeretnének kommunikálni?
A kampány legfontosabb üzenete a 100%-os gondoskodás. Üzemanyagjaink esetében a gondoskodás azt az innovációt jelenti, amely a megnövelt adalékanyag-tartalomnak köszönhetően, kiemelt motortisztítást és tisztán tartást, ennek következményeként motorvédelmet is nyújt, ezen keresztül hosszabb élettartamot biztosítva a gépjárműveknek.