Sajnos csak keveseknek adatik meg, hogy megünnepeljék a 100. születésnapjukat, Barry High viszont igazán stílusos ajándékkal gazdagodott a születésnapján a Lexus jóvoltából. Hozzá kell tennünk, hogy Barrynek nem ez az első Lexusa. Már 25 autót vásárolt a japán gyártótól az eltelt 16 év alatt, így mára kétségtelenül ő az egyik leghűségesebb vevőjük.

lexus-100-and-barry-high (1)

Ezért a helyi kereskedő úgy gondolta, hogy igazán egyedi darabot készíttet a Lexus LS600h L nevű csúcsmodellből, ez lett a Centenary Celebration Edition, melyből csupán ez az egy készült az egész világon, kifejezetten a kedves vevőjük számára. A visszafogott pezsgő ezüst metál luxusautót bézs belsővel és egyedi külső dekorációval, valamint emlékplakettel látták el. Mivel ennyi idősen Barry már nehezen mozog, ezért sofőr fogja vezetni az autót, de így legalább még inkább kiélvezheti a hosszított tengelytávú limuzin kényelmét.

A különleges kiadású modell ára 36,7 millió forintnak megfelelő angol font volt, ezért cserébe 445 lóerős, bő 5,5 másodpercen belül 100 km/órás sebességre ugró LS600h L-t kapott a 100 éves tulajdonos, amit remélhetőleg még sokáig élvezhet.