Ahogyan az általában is gyors és erős autókkal lenni szokott, a Lamborghini Huracan tulajdonosa egy idő után nem tudta kordában tartani a felbőszített sportkocsit, így méltatlan vége lett a felelőtlen száguldozásnak. Az eset ráadásul Kínában történt, Loudi közelében, ahol egyébként is nehezen viselik az ilyesmit. A Huracan tulajdonosa éppen a sebesség mámoros érzését élte át, amikor a kanyar előtt elvesztette uralmát az autó felett, így egyenesen a szemben lévő szemétlerakó falának csapódott.

Mivel Kínában elképesztő mértékű adókat vetnek ki a drága és gyors autókra, ezért igen költséges összetörni egy Huracant arrafelé. Az autó ára ugyanis a körülbelül 80 millió forintnyi összeg helyett 4,3 millió jüan, ami már alulról karcolja a 178 millót. Ekkora összegnél már az is elgondolkodtató, hogy a javítás járató út, pedig alapos renoválásra szorul a pórul járt Lamborghini. Karosszéria, futómű és beltér is törődést kér a baleset után. Az autóban ketten utaztak, szerencsére karcolások nélkül úszták meg az ütközést.

A Lamborghini Huracan teljesítménye 610 lóerő, amit egy szívó V10-es motor szolgáltat és az összkerékhajtásának köszönhetően döbbenetes 3,2 másodperc alatt szökken fel 100 km/órás sebességre.

Névtelen1