Egy szög miatt a patkó elveszett;
a patkó miatt a ló elveszett;
a ló miatt a lovas elveszett;
a lovas miatt a csata elveszett;
a csata miatt az ország elveszett –
máskor verd be jól a patkószeget!

DS5 (2016. május – október) Rossz nyomatékkal meghúzott csavarok – például a kormányművet a kerekekkel összekötő csatlakozásnál – okozhatnak extrém holtjátékot a kormányműben, ami súlyosan ronthatja a jármű irányíthatóságát.

DS5 (2016. május – október)
Rossz nyomatékkal meghúzott csavarok – például a kormányművet a kerekekkel összekötő csatlakozásnál – okozhatnak extrém holtjátékot a kormányműben, ami súlyosan ronthatja a jármű irányíthatóságát.

Ford Ranger (2013. március – 2015. október) Eltörhet a hátsó üléstámla rögzítő szerkezetének rugója, ami legrosszabb esetben rögzíthetetlenné teszi az ülést. Ha így van, a hátsó utasok súlyosabb veszélynek vannak kitéve.

Ford Ranger (2013. március – 2015. október)
Eltörhet a hátsó üléstámla rögzítő szerkezetének rugója, ami legrosszabb esetben rögzíthetetlenné teszi az ülést. Ha így van, a hátsó utasok súlyosabb veszélynek vannak kitéve.

Mercedes-Benz Citan (2015. május – 2016. december) Fellazulhatnak a motorrögzítő csavarok, ami ütközés esetén fokozott sérülésveszélyt jelent.

Mercedes-Benz Citan (2015. május – 2016. december)
Fellazulhatnak a motorrögzítő csavarok, ami ütközés esetén fokozott sérülésveszélyt jelent.

Peugeot 3008 II (2016. május – október) Az ajtók forgópántjának tengelyét nem állították be rendesen, ezért szorulhat az ajtó.

Peugeot 3008 II (2016. május – október)
Az ajtók forgópántjának tengelyét nem állították be rendesen, ezért szorulhat az ajtó. És hogy ez miért veszélyes? Mert ahogy rángatjuk, feszegetjük, nekicsaphatjuk valakinek, vagy magunknak.

Suzuki Address robogó (2015. január – 2016. június) A gázbovden tömítései elporladnak, beázik a bovden, és télen megfagy a víz, és működésképtelenné válik a motor.

Suzuki Address robogó (2015. január – 2016. június)
A gázbovden tömítései elporladnak, beázik a bovden, és télen megfagy a víz, és működésképtelenné válik a motor.

Mercedes-Benz GL, GLE / M-osztály (2016. január) A felfüggesztés felső lengőkarját rosszul csavarozták oda a tengelycsonkhoz, a hiba befolyásolhatja a jármű kormányozhatóságát.

Mercedes-Benz GL, GLE / M-osztály (2016. január)
A felfüggesztés felső lengőkarját rosszul csavarozták oda a tengelycsonkhoz, a hiba befolyásolhatja a jármű kormányozhatóságát.