Olvasónk, Benjámin küldte a fotót, amin azt látni, hogy a budapesti Blaha Lujza téren épp rendőri intézkedés zajlik a középső sávban, a forgalom kellős közepén. Benjámin azt írta a képhez, hogy nem két percig álltak ott.

16707452_1756892797669831_6704128013724613131_o

Az Audi vészvillogójából ítélve valószínűleg a rendőr épp segíteni próbált, lehet, lerobbant a Q7. Nagyon reméljük, hogy nem igazoltatás zajlott éppen, hiszen csak néhány napja történt, hogy egy rendőrnőt elgázoltak az M5-ösön, mert a leállóban igazoltatott egy autót. A Blahán fotózott eset is elég balesetveszélyes.

Természetesen megkérdeztük a BRFK-t, hogy mi is történt valójában, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Megérkezett a BRFK megnyugtató válasza

“Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának rendőrei az Ön által említett esetben segítették a forgalmat Budapesten a Blaha Lujza téren, amikor arra figyeltek fel, hogy egy ott közeledő gépjármű a belső forgalmi sávban leállt, és onnan nem tud tovább közlekedni. A rendőrök odaléptek a jármű vezetőjéhez, aki elmondta, hogy az autó számítógépes rendszere letiltott. Ami már a fotón nem látható, hogy a járőrök a következő kereszteződésig eltolták az autót, ahol biztonságosan leállították.”