“Tisztelt…

Levelemmel a szmoggal kapcsolatban írom. Önök a teljes egészében félretájékoztatják a lakosságot és köztük a vállalkozókat a szmoggal kapcsolatban. Nincs semmiféle szmog! Hazugságon alapul és ezt ráadásként megfejelték a közlekedőket egy fűnyíró elv szerű tiltással!

A dízel üzemű gépjárművek és legfőképpen a kisvállalkozók által sokak által használt régebbi típusú haszon gk.-kal. Őket sújtják a legjobban! Ha már tiltani akarnak, akkor miért nem a magán képkocsi állományt állítják le!? Azokban 90%-ban egyedül furikázik a jó nép!

A korosabb dízel autók ugyan is nehéz kormot pöfögnek és az egyből leül míg a korszerű turbósok mikro kormot ami azonnal lebegni kezd mihelyt a szabadba távozik! Amit meg a TV-ben mutogatnak a levegő állapotáról kontroll papírt a meteorológusok az meg nem fedi a valóságot!!! Hiszen egy beszürkült papírkorongot mutogatnak ami nem vagy alig tartalmaz kormot!

Ergo, az szmog riadó KAMU, HAZUGSÁG és szándékos félrevezetés! Ráadásul a gazdaságilag érintett ,kisvállalkozásokat keményen sújtja! Kieső bevételek… sőt az alkalmazottak a kieső időre nem kapnak keresetet… és ugye a hentes a semmire nem ad! Már ha egyáltalán értik amit leírtam!

Tudják, szívesen vennék korszerű haszon gépjárművet de sajnos nem tudok mert az állam következetesen rendszeresen kifoszt kirabol! Tudják mit? Adjanak pénzt új modern gk. vásárlásra!

Követelem kisvállalkozó társaim nevében, hogy azonnal vonják vissza a semmivel sem igazolható hazug tiltást! Az adóhivatal pedig ne tartsa a markát a kieső időre és az elmaradt haszonra, illetve sarcra!

Önök okos emberek, hiszen mondták, hogy vegyük igénybe a tömegközlekedést!- rendben… és mondják, hogy a….ba visszük az anyagot, szerszámokat, eszközöket azaz hogy szállítunk?! A pék szállítója, hogy szállít a 25 éves autójával?

Nekünk nincs milliós fizetésünk űgy mint önöknek és nem tudunk venni 3-5 évenként új autót!”