Ha egy borzalmasan kivitelezett furgont szeretnél, ami úgy néz ki, mint egy E34-es 5-ös sorozatú BMW és mindezért hajlandó lennél kifizetni bő 1 millió forintot, akkor az angliai Bridgewaterben vár álmaid gépe. Az építő nagyon ügyelt az egyedi stílusra, ezért tényleg semmivel össze nem hasonlítható lett a végtermék, ami az 518ish mérsékelten humoros nevet kapta.

A külsőn nem csupán a lemezelt oldalfal és a befalazott hátsó ajtók tűnhetnek fel, hiszen a pöpec furgon kiállásán is sokat kellett javítani, ezért 17 colos Corvette felnikre ültette az E34-est és oldalra vezette ki a kipufogókat a masszívabb hangzás kedvéért. Szerencsére van is minek szólnia, az autó orrában 4,4 literes V8-as motor található a belsőre utaló lila dekorációval.

bmw-5-series-van (5)Szabadjára eresztette legmerészebb fantáziáját a megálmodó, az utastér műszerfalig úszik a lila szőrben, amiből bőséggel jutott a raktérbe is. A praktikusság és tisztíthatóság miatt azonban színben passzoló apró csempével húzták be a falakat.
Bestcars