Ha a Top Gear 18. évadának 7. adása alatt megkívántad a Jeremy Clarkson által épített filléres, rallycross versenyekre felkészített BMW 328i Coupét, akkor itt a remek alkalom, hiszen éppen eladó lett. Egy kisebbfajta csodával ér fel, hogy az autó még működőképes, már csak azért is, mert ennél jóval drágább tesztautók is sokszor áldozatul esnek a világ legnépszerűbb autós műsorának forgatásain.

444926A 328-asnak viszont nem volt sanyarú sorsa, azonban a hirdetés leírása szerint akad rajta mit bütykölni, mire ismét bevethető lesz. Például új hűtőrács és lökhárító beszerzését is javasolják, de mivel ezek a versenyzés közben fogyóeszközök, érdemesebb inkább a hűtő és a hengerfej javítására áldozni. Ezen kívül már elég sok módosítást végrehajtottak, hogy igazi versenyautós hangulata legyen, a beltérből kipakoltak minden felesleges kárpitot, a hátsó ülések helyére bukócső került, továbbá hatpontos övvel ellátott kagylóülések.

444924Szerencsére a tévés szereplés és Clarkson neve ellenére nem fogott túlzottan vastagon a ceruza, körülbelül 1,4 millió forintnak megfelelő angol fontot vár új tulajdonosa az E36-os BMW-ért.