Hiába 610 lóerős, a Lamborghini portfóliójában a Huracán számít belépő modellnek, így presztízs dolgában bizony elmarad a 700 lóerős Aventador (pláne a 750 lovas Aventador Superveloce) mögött. Ha csak ez a baj, azon könnyen segít a Novitec Torado: legfrissebb tuningmunkájuk a Huracán farában dolgozó tízhengerest vadítja meg.

A gyárilag 610 lóerős erőforrásból kompresszor és egyedi (acélból vagy inconelből készült) kipufogórendszer segítségével rángat elő további 250 lóerőt a műhely – az irtózatos készlet még nem kapható, de hamarosan utcára kerül, és akkor már csak az a kérdés, hogy a gyári 560 helyett 960 Nm nyomaték milyen gyorsan pusztítja el a 325/25 ZR 21 méretű hátsó Pirelli P-Zerókat (elöl 245/30 ZR 20 abroncsokat találunk.)

Szintén folyamatban van az állítható hasmagasságú felfüggesztés elkészítése, de addig is megvásárolható a Novitec 35 mm-es ültetőkészlete.

NOVITEC TORADO Huracan Spyder

Az aerodinamikai kiegészítők terén sem fukarkodott a fejlesztéssel a cég: új az első lökhárító, az első légterelők, a csomagtérfedél aerodinamikailag optimalizált kialakítása, és a tükörborítást is módosították. Egyediek a felnik, a motor pedig szénszálas burkolat alá rejthető.