Ahogy a megújult GT86 és az eredeti modell között is nehéz megmondani a különbséget, úgy a Toyota Racing Development (TRD) által az átirathoz elkészített tuningpakk is kísértetiesen emlékeztet az eddigire, de bánja kánya, ha az egyébként visszafogottan sportos külsejű autó menetdinamikájához méltó megjelenést nyer vele.

TRD 2017 Toyota GT868

A ráncfelvarrás leglátványosabb momentuma, az átrajzolt orr nem hatotta meg a TRD szépészeit, vadonatúj homlokzatot alakítottak ki a kocsinak. Nagyobb splitter, LED-es nappali fények varázsolják marconábbra a kocsi fizimiskáját.

A csomagtér peremére légterelő kerül, a lökhárító módosul, és persze a kétszer kettes kipufogóvégek sem eredetiek. A további lehetőségek sorában 17 és 18 colos alufelnik, illetve hatalmas szénszálas hátsó szárny viszik a prímet.

TRD 2017 Toyota GT861

Mindez csak a külsőség, de a TRD a lényegre is figyelt: állítható lengéscsillapítók, első rugótorony-merevítés, padlólemez-merevítő konzolok szerepelnek a listán.

Várhatóan záros határidőn belül világszerte elérhetők lesznek a csomag alkotóelemei, egyelőre azonban csak a japán vásárlók örülhetnek a tuningkészletnek.

TRD 2017 Toyota GT8612