A London vonzáskörzetébe tartozó Woolwich egyik nagy forgalmú utcáján olyan felvételt rögzített egy autó fedélzeti kamerája, amely könnyen felveszi a versenyt a legkeményebb oroszországi dashcam videókkal.

A felvételen már csak annyi látszik, hogy a fekete autó sofőrje (a jelekből ítélve egy sofőrös bérautószolgálat munkatársa, amolyan alternatív taxis) kiugrik kocsijából, és odafut egy tanulóvezető táblával jelölt oktató járműhöz. Némi veszekedést, motorházfedél-csapkodást követően az utóbbi sofőrje megunja a dolgot, gázt ad, és áthajt támadóján, majd miután néhány méteren át a forgalommal szemben halad, visszatér saját sávjába, és távozik.

A szemtanúk szerint a konfliktusnak volt előzménye: a taxis alighanem bevágott az oktató elé, aki ezt követően kiugrott kocsijából és a lehúzott ablakon keresztül ököllel megsorozta a bérsofőrt. Utóbbi támadása tehát már visszatámadás volt.

Az áldozat a hírek szerint zúzódások és karcolások mellett lábtörést is szenvedett.

A rendőrség a felvétel, valamint a szemtanúk beszámolói alapján letartóztatta azt a férfit, aki vélhetőleg a tanulóautót vezette.