Az eredeti bejegyzésben az autós leírta, hogy egy másik autó sofőrje okozta a karambolt, szerinte szándékosan, így az ügyben büntetőfeljelentést is tett – emberölés kísérlete miatt.

“Te voltál az, aki 2016. május 28-án, szombaton délután 16.15 órakor az M0-s autóúton a Megyeri híd irányában, céges Skodáddal mögöttünk jöttél a Csömör és M3 között a 69/70-es kilométer magasságában. A külső sávban haladtunk, amikor Te, a követési távolságot jócskán be nem tartva, sérelmezted, hogy az óránkénti 110 kilométeres sebességünk ellenére, nem húzódunk le neked a kanyarodó/gyorsító sávba. Ennek, a tükörben jól látható módon hangot is adtál. A belső sáv persze szabadon állt az előzéshez, amit Te valamilyen oknál fogva nem vettél igénybe.

Aztán mégis úgy döntöttél, hogy – a kötelező sebességet túllépve – leelőzöl minket. Nem tudom, mi játszódhatott le az agyadban – ha van neked olyan egyáltalán –, de ami ezután történt, örökké megfejthetetlen marad számomra. Előzés után, elénk bevágva hirtelen satufékeztél engem is vészfékezésre, és az ütközés elkerülése érdekében, reflexszerűen a kormány elrántására kényszerítettél. Miután újra gázt adtál, még biztos láttad a tükörben, ahogy megpördülünk és a szalagkorlátnak csapódunk.

13267861_1021970687885369_1051892709501207396_n

A lelkiismereted megnyugtatása érdekében ajánlanék neked valamit: jelentkezz nálam! Ha tényleg akkora király vagy, mint amekkorának hiszed magadat, keress fel, üljünk le, és beszéljük meg a dolgot normálisan. Csak szeretnék a szemedbe nézni és megkérdezni, hogy miért tetted ezt? Ígérem, ha nem leszel beszari, akkor még a feljelentést is visszavonom. Továbbá az is érdekelne, hogy ha Te holnap vagy holnapután hasonló szituációba kerülsz a forgalomban, akkor ugyanígy cselekszel majd? Mert nem biztos, hogy a következő alkalommal nem lesznek halálos áldozatok, és az sem biztos, hogy így leléphetsz majd, mint ahogyan velünk tetted.”

Hétfő estére meglett az elkövető. “Sikerült az autó vezetőjét megtalálnunk” – tájékoztatta a Hvg.hu-t Ficzere Ferenc, a Bosch-csoport kommunikációs igazgatója. Mint kiderült, a balesetet okozó, fehér Skoda Octaviát vezető férfi még szombaton, tehát a baleset napján jelentkezett a rendőrségen, az autóját csúnyán összetörő Balogh Arnót pedig hétfőn kereste fel. “Munkáltatóként a hivatalos vizsgálat lezárását megvárjuk” – tette hozzá Ficzere Ferenc.

“Célom nem a bosszú, hanem az ügy korrekt rendezése, és tényleg szeretnék választ kapni kérdéseimre. Mindenkinek nagyon köszönöm a megosztást és a segítséget. Reméljük, minél hamarabb le tudjuk zárni ezt a sajnálatos esetet” – írta a Facebookon az összetört autó sofőrje.

Meglepő problémával küzdenek a magyar milliomosok – fotó!