A motorsportguru és Forma 1-es szakkommentátor Eddie Jordan, a világrekorder német autóversenyző Sabine Schmitz, a neves autós újságíró és youtube-os benzingőz-szerelmes Chris Harris, valamint Rory Reid autókritikus és televíziós műsorvezető ma megerősítette, hogy csatlakozik Chris Evans és Matt LeBlanc párosához a Top Gear visszatérésében.
Az új csapat a teljes autóipari spektrumot lefedi, és magukkal hozzák az autók iránti egyedi szeretetüket, amellyel megtalálják az összhangot minden Top Gear-rajongóval, kezdve a családokkal, akik a műsor szórakoztató értékeit élvezik, egészen az benzinvérűekig.
A Forma 1-ből jól ismert Eddie Jordan az autózás világában szerzett hihetetlen tapasztalatával felfegyverkezve érkezik. A dublini születésű üzletember egész életében flörtölt az autókkal, a korábbi Jordan Grand Prix csapat tulajdonosaként a világ számos ismert versenyzőjének adta meg a kezdőlökést, például az 1991-ben debütált Michael Schumachernek, vagy Eddie Irvine-nak is. 
 
Sabine Schmitz, “a Nürburgring királynője” újból belép a Top Gearbe, méghozzá 15 év után a műsor első női műsorvezetőjeként. A Top Gear nézői számára az 5. és a 11. évadból a felejthetetlen szereplésével ismerőssé vált Sabine már le is forgatott néhány részt Chris Evansszel, amelyekben olyan jeleneteket láthatunk, amire még a legfelkészültebb sebességkedvelők is a levegő után fognak kapkodni.
Az autós újságíró Chris Harris az az ember, akinek már a neve is borzongással tölti el az autórajongókat, és most határozotton a legérdekesebb kérdéseket szeretné feszegetni, elmondja a nézőknek éleslátó véleményét az autókról, és olyan dolgokról, amikről nem is tudják, hogy tudniuk kellene. Jön még az újonc Rory Reid, akit a Top Gear 2015-ös nyilvános válogatásán vettek fel. Díjnyertes újságíró, akit a CNET Car Tech csatornáján vált ismertté, és ugyancsak főszerepet kapott a SKY 1 Gadget Geeks sorozatában. 
Kire vagy legjobban kíváncsi akció közben a Top Gear új csapatából?
Close