Személyi sérüléssel járó baleset történt szerda reggel a 22-es számú főút 13-as kilométerszelvényében, Érsekvadkert térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az eljegesedett útburkolaton több autó megcsúszott, és az árokba hajtott. A baleset következtében egy személy megsérült. A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, fél pályán halad.

Több gépkocsi csúszott árokba Pécelen, az Isaszegi úton, az egyik jármű forgalmi akadályt okoz. A fővárosi hivatásos tűzoltók a közútkezelő szakembereit kérték a helyszínre, mivel az útszakasz rendkívül csúszós.

Egy menetrend szerinti autóbusszal ütközött össze frontálisan egy személyautó Cegléd és Törtel között. Az ütközés következtében a személyautó az árokba csúszott. Az autóbuszon senki nem sérült meg, az autó utasai közül azonban egyikük súlyos, másikuk könnyű sérülést szenvedett. A ceglédi hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol a forgalom szakaszosan halad. Az autóbusz utasaiért mentesítő járat érkezett.

Az M6-os autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, az 57-es km közelében szalagkorlátnak ütközött egy személyautó, a belső sávot lezárták.

A 470-es főúton Mezőberény és Békés között, a 7-es km-nél árokba hajtott egy személyautó, sávzárás lassítja a közlekedést.

A 21-es főúton Salgótarján felé Kisterenye után szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi, a belső sávot lezárták.

Az 1-es főúton Nagyszentjános térségében, a 104-es km-nél egy személyautó az út menti árokba hajtott. A fél útpályát lezárták, rendőrök segítik a közlekedést.

A 32-es főúton, a 38-as km közelében Alattyán és Jásztelek között két személyautó összeütközött, ott is félpályás lezárás van érvényben.

A 65-ös főúton, Tamási térségében az 50-es km közelében egy kisteherautó az út menti árokba hajtott. A fél útpályát lezárták, váltakozva halad a forgalom.

Az 51-es főúton a 155-ös km közelében, Baja térségében egy műszaki hibás kamion foglalja el a fél útpályát.