Egy ideig biztosan nem vezethet Spanyolországban James Rodrigues, a Real Madrid focistája. A spanyol AS című lap internetes kiadásának beszámolója szerint az edzésre igyekvő játékos pénteken 200 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy olyan útszakaszon, ahol 120 a megengedett maximum.

A rendőrök egy civil autóból többször felszólították, hogy húzódjon le, végül azonban csak az edzőközpont kapujában tudták megállítani. Állítólag 15 percig üldözték. Ami persze nem meglepő, ha tudjuk, hogy James nem a nyitóképen látható Audi Q7-essel , hanem egy Audi R8-as sportmodellel volt, míg a rendőrök egy egyszerű Opel Astrával kergették.

Az focista által vezetett korábbi generációs R8, középmotoros sportkocsi V8-as vagy V10-es motorral, 420, 525 vagy 560 lóerős teljesítménnyel. Idén már bemutatkozott az új változat, amelyet mi is vezettünk (teszt itt).

Ugrott a Real Madrid sztárjának jogsija 1

A támadó arra hivatkozott, hogy késésben volt az edzésről és nem vette észre a rendőrök hang és fényjelzéseit, mert hangos zenét hallgatott, miközben a Madrid körüli M40-es körgyűrűn hajtott.

James Rodríguez komoly bírságra számíthat, a jogosítványát pedig a helyszínen bevonták. Korábban többször hasonlóan járt csapattársa, a francia Karim Benzema is.