Porschét vett anyukájának Ronaldo 1
Porschét vett anyukájának Ronaldo 2

Porschét vett anyukájának Ronaldo

Porschét vett anyukájának Ronaldo 5
Porschét vett anyukájának Ronaldo 6
Fotó megosztása:
Porschét vett anyukájának Ronaldo 7 December 31-én ünnepli születésnapját Dolores Aveiro, Cristiano Ronaldo édesanyja. A bulvárlapok információi szerint a fia nem tudta személyesen felköszönteni, de azért meglepetés sem maradt el.

Mint a hölgy Instagram fiókjára feltöltött fotóból kiderül egy kocsit kapott a fiától. De nem akármilyet, hanem olyat, amelyet a világ egyik legjobb támadójátékosa megengedhet magának egy Porsche Boxster. A fehér színű roadster ára 50-80 ezer euró (15-25 millió forint) kiviteltől függően. Motorja 265-375 lóerő közötti teljesítményű lehet.

A leglassabb változat is 6,7 másodperc alatt éri el a 100-as tempót és 260-nal képes száguldani, míg a leggyorsabb változat 4,9 másodperc alatt képes 100-ra gyorsulni és akár 290 km/órára is hasít.

Porschét vett anyukájának Ronaldo 8
Lapinformációk szerint Ronaldo azért nem volt az édesanyjával a születésnapján, mert a Real Sociedad ellen 3-1-re megnyert meccs után elutazott pihenni. Állítólag Marokkóba utazott privát repülőjével, ahová elkísérte csapattársa Karim Benzema is. Úgy tudják Ronaldo a Pearl Hotel Marrakech királyi lakosztályát bérelte ki, amelynek költsége éjszakáként 3200 euró (1 millió forint).