Háromféle extra Suzuki tanulmányt mutattak be Japánban. Az Ignis vizes sportokra kihegyezett változata egy kajakot kapott a tetőcsomagtartójára, emellett nagyobb kerekeket, matt zöld, katonai hangulatú fényezést és fémszínű küszöbszélesítést, valamint haspáncél-szerű betétekkel is ellátták a pofás kisautót.
Az alapból is mókás megjelenésű Hustler terepes változata még komikusabb külsőt kapott, a narancssárga fényezés, a rácsok mögé rejtett fényszórók mellett a motorháztető élére a modellnevet is kibetűzték, ahogy azt más, komolyabb terepjáróktól, például a Land Rovertől látták. A terepgumik, és az emelt hasmagasság jót tesz a kockaautó megjelenésének, de a vadító, idétlen színes feliratokat mi elhagytuk volna. 
Tuning-Suzukik Japánból 3
A trió harmadik tagja az Alto Works GP, amely a versenyző hajlamú suzukisok szívét dobogtathatja meg. Kék és zöld színre fújt kasztni – a színkombinációt a Suzuki MotoGP-s színei ihlették – amelyet jól egészít ki a szénszálas anyagból készült motorháztető. A fura Suzuki a január közepén kezdődő japán tuningautós kiállításon mutatkozik be.
Tuning-Suzukik Japánból 4