Frissítés 12:15: A fővárosi hivatásos tűzoltók az autómentőkkel közösen megszüntették a forgalmi akadályt, így egy sávon megindulhatott a forgalom a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, ahol korábban személyautók karamboloztak a Csévéző utcai felüljáró közelében.

Korábban:

Baleset történt vasárnap délelőtt a Ferihegyi repülőtérre vezető út XVIII. kerületi szakaszán, az utat teljes szélességében lezárták – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Az elsődleges információk alapján három súlyos sérültje van a balesetnek, akik közül ketten beszorultak az egyik járműbe. Őket a kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott autóból feszítővágó berendezés segítségével, majd átadták a mentőknek.

A műszaki mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a gyorsforgalmi út érintett szakaszát.

Tudod hova kerültek a rendőrség új telepített kamerái? Egyetlen térképen a több mint 300 ellenőrző szerkezet. Kattints a képre! Az is kiderül mennyit kell fizetni a szabályszegésekért.

Baleset miatt lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat 1