Tudományosan igazolt tény, hogy a piros sávozástól sportosabb lesz minden autó. De ne legyünk rosszmájúak: a Chevrolet ‘Red Line’ szériája műszaki változásokat is hoz, még ha nem is ez az elsődleges profilja.

Az éves amerikai tuning-kiállításra, a SEMA-ra készülve bemutatott sportcsalád voltaképpen tematikusan összeválogatott tartozékok és kiegészítők gyűjteménye. A modellek közös ismertető jegye a karosszéria több pontján, a felniken és a beltérben elhelyezett piros sávozás. Emellett ezüstmetál fényezés és sötétszürke tetőpanel jellemzi a járgányokat, a lámpatestek és az ablakok sötétítettek.

A címben említett Opel Mokka-klón, a Chevrolet Trax selyemfényű szürke külső díszítőrészleteket, egyedi Trax feliratozást és fekete Chevy-emblémát, a 18 colos felniket ültetett futóműre szerelik, a tetőn Thule csomagtartó feszít, a csomagtérben gumitálca előzi meg a sárkárokat.

További részletek a képek alatt.

Chevrolet Colorado Red Line - 18 colos felnik terepabronccsal szerelve, egyedi szívórendszer és kipufogó, kerékív-toldások, oldalsó fellépő, rakományrögzítő szemek, sínek és polcok, Thule kerékpárszállító, platóbélés.

Chevrolet Malibu Red Line - légterelők, egyedi hűtőmaszk, embléma és felirat, piros ködfénykeret, ültetett sportfutómű, 19 colos felni, sportpedálok, fekete tükörház és Thule tetőcsomagtartó.

Chevrolet Camaro Red Line - piros ködfénykeretek, egyedi Camaro felirat, szürke ablakkeretek és tükörház, 20 colos felnik, ültetett futómű, módosított szívórendszer, erősebb fékek, piros hűtőmaszk-betétek, prémium padlószőnyeg.

Chevrolet Silverado Red Line - sportos grafika, egyedi szívórendszer és kipufogó, Brembo első fékek, 22 colos keréktárcsák, piros vonószemek, fekete kipufogóvég, oldalsó fellépő, platótoldás, rakományrögzítő szemek és sínek, Thule rögzítőrendszer, platóbélés.