Nem hivatalos világpremiernek lehetünk tanúi néhány szemfüles autógyári munkás révén: az alábbi felvételeken először szemlélhetjük meg teljes valójában a Fiat városi pick-upját, a Torót.

Megmutatta magát a Fiat új haszonjárműve 2 A termelés megkezdődött a brazíliai Pernambuco városában, és a gyártósoron ellőtt fotókról jól látszik a modell nagy újdonsága: a hátfal nem egyben, lefelé nyitható, hanem két részletben, oldalra. Ennek elvben lehetnek praktikus előnyei, majd kiderül, hogy a gyakorlatban beválik-e.

Rögtön két kivitelében is megmutatta magát a Toro: a fehér autó a fapados alapverzió, fekete lökhárítókkal, kartervédő és ködfények nélkül, míg a zöld metálfényezéssel és látványos optikai extrákkal kelleti magát.

Megmutatta magát a Fiat új haszonjárműve 3 A Toro műszaki alapját a Fiat 500X, illetve az azzal azonos Jeep Renegade adja (a fenti képen látszik is az ugyanabban az üzemben készülő Jeep egy példánya). Az önhordó karosszériás modellt 140 lóerős 1,8-as és 170 lovas kétliteres dízelmotorokkal kínálnak, kézi vagy automata váltóval, az összkerékhajtás opciós.

A hivatalos piaci bevezetés valamikor a jövő év elején várható.