A Lada magyarországi képviselete hivatalosan is lerántotta a leplet arról, hogy konkrétan milyen autókat várhatunk a magyar piacra. Lesz itt Granta, Kalina és 4×4 (erre nevezték át a Nivát), mindhárom típusból több modell is. Sok szempontból kielégítő lehet a termékkínálat: családi, sport, cross, kombi és munkagép is szerepel a repertoárban. 
Lada 4x4 Urban

Lada 4×4 Urban

A fent említett típusokban pedig a saját fejlesztésű, 1,6 literes benzinmotor dolgozik majd. Grantából a Sedan 4 ajtós, valamint facelift-elt 5 ajtós csapott hátú Liftback változat, Kalinából rendelhetünk Cross, Sport, Combi és Hatchback verziót, a 4×4 pedig a hagyományos Classic konstrukció mellé hozza az Urban változatot is, ami nagyobb és kényelmesebb, valamint lágyabb külső dizájnnal lesz felvértezve.
Lada Kalina Cross

Lada Kalina Cross

Az 1596 köbcentis erőforrások 86 és 96 lóerős változatokban rendelhetőek majd, a 4×4 kivételével, amiben 82 lóerős lesz az egyhatos benzinmotor.
Lada Kalina

Lada Kalina

Állítólag az érdeklődés már most óriási, melyet várhatóan egyetlen budapesti szalon nem fog tudni kielégíteni. Ezért hosszas mérlegelés után a LADA Hungary az országos hálózat kiépítése mellett döntött. Várhatóan jövő év elején nyitnak majd a Lada-szalonok, országszerte. Végezetül azt kell mondanom, hogy ezt már mi is kíváncsian várjuk, csakúgy, mint a tesztautókat.