Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 64-es kilométernél, hétfő délután. 
A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, eddig nem tudni, hogy miért. A balesetben egy személy életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség Tatabánya-Újvárosnál letereli a forgalmat az autópályáról. Visszatérni Tata-Remeteségpusztánál lehet a sztrádára. – Írta a Police.hu. 
A katasztrófavédelem azonban az alábbi tájékoztatást adta:
A Hegyeshalom felé vezető oldalon ütközött össze egy személyautó és egy kamion a 63-as kilométernél. A balesetben egy ember életét vesztette, többen pedig megsérültek. A járműveket a tatabányai hivatásos tűzoltók áramtalanították. 

A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a sztráda érintett szakaszát. Az Útinform jelentése szerint közel öt kilométeres kocsisor torlódott fel, ezért aki tehette, az 56-os Tatabánya-Óváros csomópontnál tért le a pályáról.


Friss:
A balesetben egy, a járműben utasként tartózkodó szír állampolgárságú férfi életét vesztette, családját a mentő kórházba szállította. A kocsit egy 30 éves osztrák állampolgár vezette, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint pénzért szállította az illegális bevándorlókat. 

A lezárást kora este feloldották, folyamatosan halad a forgalom az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán.

Néhány órával ezelőtt pedig lezárták az M5-ös autópályát: a migránsok áttörték a rendőrség vonalait és megindultak Budapest irányába. Részletek ITT!