Mindössze 150 példányban fogja elkészíteni a minden idők legerősebb DB9-esén, az 547 lóerős DB9 GT-n alapuló James Bond Limited Edition-t az Aston Martin.

Az autó a legújabb film, a Spectre premierjére készülve lép piacra, és egy sor gondosan megválogatott kiegészítő, dekoráció és tartozék jár hozzá, amelyek a 007-eshez köthetők.

Ilyen az egyedi, 20 colos, fényes fekete felni; a polírozott alumínium rácsok a gépházfedélbe vágott szellőzőn, a hűtőmaszkon és a kerékdobon;  a szénszálas első légterelő és hátsó diffúzor, valamint a szürke féknyergek.

Az utastérben egyedi, számozott plakett hirdeti, hogy különleges autóban ülünk, és amikor bekapcsoljuk az infotainment rendszert, James Bond köszönt bennünket.

Az autóhoz választható, exkluzív tartozékok között a fényűző bőröndtől kezdve az egyedi Aston Martin szíjjal gyártott Omega Seamaster Aqua Terra 150m James Bond Limited Edition karóráig.

A 6.0 V12 szívómotor nem változik: legnagyobb teljesítménye 547 LE, maximális nyomatéka 620 Nm. A hatfokozatú automata váltón keresztül 4,5 mp alatt gyorsul százra a grand tourer, legnagyobb sebessége 295 km/óra.

Az új DB9 GT Bond Edition már megrendelhető, vételára 165 000 font, azaz 69 500 000 Ft.