A nyárzáró autós fesztiválra több ezer látogató érkezik a világ minden tájáról, hogy a 15. alkalommal megrendezendő smart times történetében először egy metropoliszban valósulhasson meg a színes autós találkozó.
A fővárosi esemény fénypontjának az augusztus 29. délutánra szervezett autós felvonulás, a smart parádé ígérkezik. Az ezernél is több autó menetét Budapest több pontjáról is megcsodálhatják az érdeklődők. 
A konvoj a Hungaroringről indul 14 órakor, majd a Duna-menti útvonal és a Lánchídon való átkelés után az Andrássy úton a Hősök tere felé halad. Az autók a Felvonulási téren fejezik be útjukat. 
1200 smart vonul fel Budapesten 1
A fővárosi programokat megelőzően autós túrák során ismerhetik meg a résztvevők az ország legszebb tájait és látványosságait augusztus 26. és 28. között. A smart times 15 fő attrakciója mégis az augusztus 28-án és 29-én rendezett, Felvonulási téren megvalósuló programsorozat. Pénteken a Mary Popkids, szombaton pedig a Biebers zenekar gondoskodik a jó hangulatról.
A smart times 15 találkozóra az ingyenes részvételt biztosító regisztráció itt érhető el. Ugyanitt található a rendezvény pontos programja.