A Rolls-Royce Wraith kupéhoz a márka történetének legigényesebb audiorendszerét fejlesztették ki. Most megfordította a prioritásokat a gyár, és a hifiberendezésnek adta a főszerepet.

A Bespoke Audio, azaz egyedi kivitelű zenei rendszer műszakilag azonos a minden Wraith modellbe megrendelhető konfigurációval: 1300 watt, 18 hangszóró, mindegyik külön erősítőcsatornáról vezérelve: a két mély, valamint a hét-hét közép- és magas tartományú hangszóró mellett további kettő hangszórót illesztettek a tetőkárpitba. Az autó külső és belső zajszintjét mikrofonok mérik, és a rendszer ez alapján folyamatosan, automatikusan szabályozza a hangerőt, illetve a hangszínt.

Rolls-Royce, zenerajongóknak 2 Ezt a kiépítést hozta most vizuálisan is az előtérbe a Rolls-Royce. Ahelyett, hogy diszkréten megbújnának, látványos rézszínű rácsokkal hívják fel magukra a figyelmet a hangszórók. A kábeleknél használatos, remek konduktív tulajdonságokkal bíró fém színe az autó egészét uralja, a külső fényezéstől a belső dekorrészletekig. Különleges stíluselemként fonott bőrből készült szőnyegek kényeztetik az utas talpát, a műszerfali analóg óra számlapja pedig a klasszikus hanglemezek barázdáit idézi.