Szeptemberben ismét VW-találkozó a Hungaroringen 2

Négy esztendővel ezelőtt szerveztek először Golf-találkozót a Hungaroringen, majd egy évvel később is megrendezték az eseményt. Mivel a többi VW-tulaj részéről is nagy volt az érdeklődés, tavaly – az érintett klubok szervezésében – már a Transporter, Bogár, Passat, Scirocco és Corrado modellek is külön-külön összejövetelt tartottak a helyszínen. 
Idén szeptember 19-én lesz a márkatalálkozó, a helyszín változatlan. A belépőjegy ezúttal 400 forintba kerül, és idén is lesz tombola, amelyen a legszerencsésebb játékos 100 forintért egy kabrió IV-es Golfot vihet haza. Az idén már a Polo-, és egy csokorban a Jetta-, Bora- és Vento-tulajdonosoknak is lesz külön szekciójuk a rendezvényterületen. 
A paddockrész ezúttal is kizárólag a Golfoké, az előzetesen regisztrálók közül zsűri választja ki az erre legalkalmasabb, legszebb 300 járművet. Az ide pályázók a www.golftalalkozo.hu oldalon augusztus 23-ig tudják pár képpel és rövid szöveges leírással regisztrálni autójukat, a szavazás eredményéről pedig szeptember első hetében, e-mailben értesítik őket a szervezők. 
A Transporterrel érkezők a versenypálya területén kialakított Hippifaluban parkolhatnak, a vállalkozó kedvű látogatók – amennyiben előre regisztrálnak – akár itt is tölthetik az éjszakát sátorban vagy saját autójuk fedélzetén.