Egy kormány: egyelőre ennyit árult csupán el három hét múlva leleplezendő titokzatos tanulmányáról a BMW. Az a kormány azonban, ha figyelmesen megnézzük, sok mindent elárul a koncepcióautóról.

Örömautó-tanulmány a BMW-től 2 Az ökörszarv-kialakítás és a piros-kék varrás arra utal, hogy valami nagyon sportos, nagyon könnyű dologról lehet szó.

A kormányon elhelyezett kapcsolók további útmutatót adnak. Egyrészt minden létező funkció innen irányítható, a rádiótól a klímán és ablaktörlőn át (szóval szélvédő van) a riasztóig, így vélhetően nincs valódi műszerfalpanel, középkonzol vagy egyéb, kezelőszervek elhelyezésére alkalmas felület.

Örömautó-tanulmány a BMW-től 3 Másrészt, míg a PSL feliratot egyelőre nem tudjuk értelmezni, a Flash a fénykürtre utal, amely újfent az országúti dúvadkodás fontos kelléke. Mivel a sajtókonferencián Dirk Haecker, a BMW M GmbH kutatás-fejlesztésért felelős alelnöke is részt vesz, vélhetően a motorteljesítmény sem lesz harmatos.

A másik tanulmányról semmit nem tudunk, de mivel a két autó a monterey-i veteránautó-szépségversenyen mutatkozik be, aligha valami csúnyácska, de praktikus családi jószágról lesz szó.

Örömautó-tanulmány a BMW-től 4