Az Alfa Romeo-tulajdonosok alkotta online közösség hagyományos autós találkozóját a most SunCitynek hívott régi görög faluban tartják. A rendezvényre évek óta 50-100 autó külföldről érkezik, idén is több alfást várnak Olaszországból, Horvátországból, Szlovákiából és Romániából, de Bulgáriából is jelezték részvételüket. 
Látható lesz sok olasz oldtimer és youngtimer is. A rendezvényhez kiállítóként olasz motormárkák (Ducati, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi) is csatlakoznak. Külön szépségversenyt tartanak az idén 20 éves Alfa 146-os és a 30 éves Alfa 75-ös modelleknek, a résztvevők matricával szavazhatnak az általuk legszebbnek vélt autókra.
Az Alfa Amore 2004 áprilisában indult el azzal a céllal, hogy összefogja a magyar Alfa Romeo-tulajdonosokat, de közlésük szerint feladatuknak tekintik az idén 105. születésnapját ünneplő márka hagyományának ápolását, hírnevének továbbvitelét is. Jelenleg mintegy ötezer taggal működik az online közösség, legnagyobb találkozójukat, az AlfaCityt kilencedik alkalommal szervezik meg.