St. James Red, azaz Szent Jakab-piros: így nevezik azt a színárnyalatot, amely a Bentley több modelljéhez is megrendelhető. Ennek fényében igazán komikus, hogy a Rolls-Royce, amelynek a palettája mintegy 44 ezer árnyalatot számlál, éppen rikító pirosban mutatta be a Wraith St. James Editiont.


Persze csak azért nevetünk, mert nem vagyunk járatosak a heraldikában: egyébként tudnánk, hogy a Jakab-keresztnek, ennek az alul tőrben végződő, felül liliomvégű keresztnek az égővörös színű változata az 1161 és 1835 között működő spanyol Szent Jakab Rend jelképe.

Szóval innen a szín, ha már St. James. A kontraszt kedvéért alumínium hűtőmaszk és ablakkeretek, valamint krómozott kilincsek kerültek az autóra. A kerekek ezüst-fényes fekete kivitelűek, a beltér fekete. A Rolls-Royce limitált szériái rendszerint az utastérben is nyújtanak valami különlegeset, ám ezúttal ilyenről nem tudni.

A hajtáslánc változatlan: a 6,6 literes, V12-es ikerturbós motor a szokásos 632 lóerőt és 800 Nm-t hozza, 4,6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.
 
A Bentley-t utánozza a Rolls-Royce! 3