Barátai és családja szerint mindig jókedvű volt, és lehetőség szerint mindenkinek segített az a 33 éves Kevin O’Connell, aki az angliai Derby városában, egy szerencsétlen balesetben veszítette életét.

A férfi három gyermekével autózott, amikor észrevette, hogy két férfi verekedni kezd az utcán. Megállt, kiszállt, és odasietett. Egyikük menekülni kezdett, Kevin O’Connell pedig, azt gondolva, hogy ő volt a támadó, utána eredt. Amint átszaladt az úttesten, megbotlott, elesett, és egy közeledő autó már nem tudott megállni.

Megbotlott a cipőfűzőjében, halálra gázolták 2 Az egész incidenst, beleértve a gázolást is, autójukból nézte végig a férfi három gyermeke. Apjukat az azonnali orvosi ellátás ellenére sem tudták megmenteni; egy órán belül életét vesztette.

A tavaly októberben történt haláleset utáni vizsgálatot tegnap zárta le az illetékes halottkém, aki szerint szerencsétlen, véletlen baleset okozta az elhunyt halálát.

A családtagok elmondása szerint a háromgyerekes apuka szinte soha nem kötötte be a cipőfűzőjét; minden bizonnyal abban botlott meg, és esett a teljesen szabályosan közlekedő autó alá. A sofőr ellen nem indítottak eljárást.

A verekedésben kezdeményező félként azonosított férfi egy héten belül háromszor támadott meg idegeneket az utcán; őt nyolc hét letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A másik férfi tárgyalása  a napokban veszi kezdetét.

Okos ember más kárán tanul: így ne hozzunk be használt autót külföldről.

Megbotlott a cipőfűzőjében, halálra gázolták 3