Hamarosan új szabadidő-autóval bővülhet a Škoda kínálata. Nem a Yeti utódjáról van szó, hanem annál nagyobb járgányról. A pletykák szerint a Volkswagen Touareg padlólemezére épül majd az új modell, amelyből öt- és hétszemélyes kivitel is készül. A magyar designer, X-Tomi megrajzolta, milyennek képzeli a kocsit.

A Yeti a Škoda első igazi szabadidő-autója, de az Octaviából, a Roomsterből és Superbből is kínál(t) terepjárós külsővel díszített, emelt hasmagasságú, esetenként 4×4-es hajtással felvértezett kivitelt a cseh márka.

Az új modell formájában is hozza a terepjárósságot, miközben az utastér a Škodánál elérhető legjobb kényelmet kínálja majd, így a Superbnél is drágább autó születik. Motorkínálata a Superbét követi, az elsőkerék-hajtás mellett 4×4-es kivitel is lesz.

Škoda szabadidiő-autó 7 főnek 2 Ahogy a Škoda többi modellje, a sajtóban már Snowman, illetve Polar nevekkel illetett autó is jó ár-érték aránnyal igyekszik majd vevőket nyerni, de a cseh márka másik erősségei, a helykínálat és a tágas csomagtartó is erényei között lehetnek. Fő ellenfelének a Kia Sorento és Hyundai Santa Fe ígérkeznek.

Jelenleg egy nyújtott Yeti karosszéria rejti az új technológiát, amelyből 2016-ra készülhet az új modell. Egyelőre még tesztel a Škoda.