Mint arról korábban a Vezess.hu is beszámolt, átszakította a korlátot az M1-es autópályán egy kamion kora délután.  Az eset Budapesttől 20 kilométerre történt és minden két oldalon sávlezárás lett a következménye. Lassan haladt a forgalom, feltorlódott a sor.

Dugó az M1-esen, három baleset történt 2 Valószínűleg pont a lelassuló forgalom miatt újabb balesetek történtek. Előbb egy motoros ütközött autóval a 22-es kilométernél, ami miatt a teljes Budapest felé vezető oldalt lezárták (azóta egy sávon halad a forgalom), majd a 25-ös kilométernél egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött. Mindkét balesetben egy-egy személy megsérült.

Dugó az M1-esen, három baleset történt 3 A második balesetnél a rendőrök a helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt Budapest irányába lezárták. Az autópálya forgalmát a zsámbéki kihajtónál az 1-es számú főútra terelik, majd az autópályára Sasfészek pihenőnél térhetnek vissza, ott ahol a motoros baleset történt.  Aki teheti, már Tatabányánál hajtson le a sztrádáról.

Mindenki vezessen óvatosan!