Az Audi győri központjában hétfőn ünnepélyes keretek között Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető adta át Csizmadia Gábor rendőr dandártábornoknak a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb szolgálati autóját.
Kattints a képre és nyílik a galéria
Az Audi TTS Coupé a Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályához kerül, segítve a közlekedésbiztonság növelését. A 310 lóerős sportautót a legmodernebb rendőrségi technológiával szerelték fel, mindemellett vezetőtámogató rendszerek növelik a rendőrök biztonságát és virtuális műszerfala hozzájárul a szolgálati feladatok elvégzéséhez.
Vadiúj Audi TT a magyar rendőrség kötelékében 3
A 2005-ben és 2008-ban átadott Audi TT, valamint a 2013 decemberében átadott A3 Limousine után az új TTS Coupé immár a negyedik autó, melyet az Audi Hungária a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendelkezésére bocsátott.

A 2.0 literes turbómotor teljesítménye 310 lóerő, nyomatéka 380 Nm; ezzel tiszteletre méltó 4,7 mp alatt éri el a 100 km/óra sebességet az autó, az opciós S-Tronic váltóhoz pedig rajtautomatika is tartozik. Az utcai változat végsebessége 250 km/óra, a rendőség kötelékében szolgáló verzióból lehetséges, hogy ezt a korlátozást kiiktatták, hiszen ha nem tudnak egy utcai sportautóval közlekedő bűnöző nyomába eredni, akkor nem sok értelme van az egésznek. Mi már vezettük az új Audi TT-t. Kattints és olvasd el a Vezess.hu tesztjét az autóról.
Reméljük nem fogjuk néhány hét múlva így látni az győri rendőrök új autóját

Vadiúj Audi TT a magyar rendőrség kötelékében 4