Amikor egy mértékadó kiadvány azt mondta, ha csak egy autómárka maradhatna a földön, az a Tesla legyen, hozzáállásuk jól érzékeltette a szuperszedán körüli felhajtást. A Model S egy (majdnem) teljes értékű sportszedán rengeteg hellyel, egyedi felszereltséggel és bődületes menettulajdonságokkal; igazából az a furcsa, hogy a tuningvilág eddig nem figyelt fel rá.
Egy villanyautó hajtásláncából persze nem olyan egyszerű extra teljesítményt kifacsarni, de ha már nem megy jobban (nem mintha hiányérzetünk volna), legalább szóljon jobban, ezért a Larte elektronikus hanggenerátort épített be, ami a menetdinamikához méltó hanghatásokkal szórakoztatja az utasokat és a külvilágot.
Optikai fronton sportosabb fizimiskát faragtak az autónak, nem is akármiből: a szokásos, szénszálas idomok mellett bazaltrostot tartalmazó kompozitokat is alkalmaztak. Ebből a tömegéhez képest különösen masszív, remek ütéselnyelő képességekkel rendelkező (éppen ezért többek között golyóálló mellények gyártásánál is felhasznált) anyagból készültek a lökhárítók és a légterelők; előbbiek mindössze 13 kilót nyomnak.
A nem mérgező, nem éghető bazaltkompozit további előnye, hogy rendkívül jó ellenáll mindazon környezeti hatásoknak, amikben egy autó részesül: tűri a párát, a sóoldatokat, a savakat és lúgokat. Az autó további részleteiről egyelőre nem nyilatkozott a Larte Design.