Van az úgy, hogy késve találkozik az ember a nagy Ő-vel. Ilyenkor elengedheti, mintha semmi nem történt volna, vagy bevallhatja: lemaradtam róla, de lássátok, ez lett volna a tuti, ha nem vagyunk alamuszik.
A brit Carwow weboldal elsődleges profilja az autóvásárlás támogatása, segít az embereknek eligazodni az akciók és ajánlatok világában. De időnként nekik is elegük van a sok racionalitásból, és ilyenkor, mondjuk április elsején, elgurul a gyógyszerük, és olyan fantáziajárgányokat hoznak össze, mint a Lada Super Biva.
A Super Biva a Vesta és Xray tanulmányokról ismerős orrkialakítást kapta, a motorházfedél pedig nem véletlenül rövid, hiszen nincs funkciója: az autót ugyanis négy darab, a kerekekbe integrált villanymotor hajtja.  A Lada a későbbiekben fedélzeti áramfejlesztő beépítését tervezi. Az egyhengeres hatótáv-növelőt brazil szakemberekkel közösen fejlesztik, hogy a helyi viszonyokhoz igazodva alkohollal (elsősorban vodkával) lehessen azt üzemeltetni.
A kétüléses sportautó hátsó kerekei burkoltak, ami nem csak az aerodinamikának tesz jót, hanem az orosz utakon gyakori konfliktusok során is jól jön: sem kilőni, sem kiszúrni nem lehet így a gumit. A nagy moszkvai valóságnak a fedélzeti kamera is része, a Super Bivát gyárilag több, 4K minőségben rögzítő rekorderrel szerelték fel. A fedélzeten nagysebességű mobilinternet szolgáltatást találunk, a filmek akár menet közben feltölthetők az internetre.
Az informátorok több érdekes funkcióról is beszámoltak: a karosszéria állítólag az orosz oligarcháktól begyűjtött papírpénzből gyártott kompozit anyagból készült, a fedélzeti wifin keresztül letölthető a helyi tömegközlekedési menetrend (arra az esetre, ha véletlenül meghibásodás fordulna elő), a csomagtartó kapacitásáról pedig csak annyit közöltek, hogy elfér benne két, egyenként 180 centiméter magas, hátrakötött kezű tárgy.
Érdekel, miket találtak még ki a csodálatosan bolond britek? Nézd meg itt, milyen új modellekkel gazdagítanák a Tesla Motor kínálatát!