Sokáig fog tartani, amíg az angol Faye Gregson munkatársai felhagynak a szexi ápolónőkről szóló, otromba viccelődéssel, de a 26 éves egészségügyi dolgozó meg is dolgozott azért, hogy szájára vegye az internet.
A fiatal nő a hajnali órákban szeretett volna összebújni barátjával, ami teljesen természetes dolog, ha az ember otthon van, de ők speciel egy északnyugat-angliai nagyváros, Preston belvárosában autóztak a kérdéses időpontban. A vágy azonban nagy úr, így a hölgy lehúzódott az út szélére, és átmászott az utasoldalon ülő fiú ölébe.
Még ezzel sem lett volna baj, ha történetesen nem egy gyalogátkelő kellős közepén állítja meg Audiját. Így viszont hamar látványossággá lett romantikus együttlétük, és mivel ilyenkor valaki mindig hívja a rendőrséget, hamarosan a hatóság emberei kopogtattak az ablakon.
Gregson kisasszony ekkor megijedt, visszamászott a vezetőülésbe, bekötötte magát, és megpróbált elhajtani. Ezt azonban nem engedték a rendőrök, és okkal: a hölgy tekintete fátyolos, mozgása és beszéde akadozó volt. Mivel a szondát nem volt hajlandó megfújni, letartóztatták és vizeletmintát vettek tőle, amiből a megengedett véralkoholszint kétszeresét mutatták ki.
A tavaly Szenteste történt incidens után a héten hozott döntést a bíróság: a csinos ápolónőnek összesen 415 fontjába (174 ezer Ft) került a kaland, ráadásul tíz büntetőpontot is kapott. A hölgy egyébként azzal védekezett, hogy valójában nem közösültek, csupán beült a férfi ölébe, az egyéb vétségek fényében azonban ez nem változtatott az ítéleten.
(Nyitóképünkön Faye Gregson Audija látható; a kép egy másik alkalommal, egy többé-kevésbé szabályos parkolás során készült)