A Nissan városi terepjárójának, a Juke-nek a legutóbbi modellfrissítése során 40 százalékkal megnövelte az elsőkerék-hajtású kivitelek csomagtartójának méretét: az üreg a kisautós 251 liter helyett immár az alsó-középkategóriában is elfogadható, 354 liternyi helyet kínál. A bravúros mérnöki teljesítménnyel aligha az volt a céljuk, hogy megkönnyítsék az ifjabb Carlos Curiel Quezadához hasonló, korrupt rendőrök dolgát.
Embercsempész rendőrt kaptak el 1
Embercsempész rendőrt kaptak el 2

Embercsempész rendőrt kaptak el

Embercsempész rendőrt kaptak el 5
Embercsempész rendőrt kaptak el 6
Fotó megosztása:
Embercsempész rendőrt kaptak el 7


A 34 éves New York-i zsaru egy hölggyel, a 31 éves Angelica Godinezzel lépte át a mexikói határt múlt szombat este. A határőrök röntgenkészülékkel világították át autójukat, és a Nissan Juke csomagtartójában valami furcsát észleltek. Felnyitották az ajtót, és a padló alatt, a pótkerék üregében egy 26 éves fiatalembert találtak összekuporodva. Antanasio Perez-Avalos nem rendelkezett a belépéshez szükséges engedéllyel.
Őt kitoloncolták az országból, a rendőrt és hölgy társát pedig embercsempészéssel vádolják. Mindketten ártatlannak vallották magukat.
Az ifjabb Carlos Curiel Quezada nem először kerül összetűzésbe a törvénnyel, amit elvileg ő képvisel: tavaly ittas vezetés miatt ítélték el, jelenleg próbaidejét töltötte. A vizsgálat idejére felfüggesztették állásából, mindkettőjüket kitiltották Mexikóból.

Nem pótkeréknek, hanem anyósülésnek álcázta utasát egy észak-afrikai embercsempész. Nem érted, hogyan lehetséges? Kattints ide, megmutatjuk!