Barátai szerint a 27 éves Bonnie Hiller nyugodt, megfontolt autóvezető volt. A hölgy, akit 2009-ben Miss Kelet-Angliának választottak meg, ám a versenyt követően férjhez ment, így már nem indulhatott a brit koronáért, az elmúlt években modellként dolgozott. Később elvált, a közelmúltban pedig új barátot szerzett – ismerősei azt mondják, ezzel a férfivel veszett össze nagyon csúnyán halála napján; vélhetően ez zaklatta fel annyira a hölgyet, hogy ilyen gyorsan hajtson.
“Nagy autóval járok, de amikor elsuhant mellettem, megremegett a kocsim” – mondta el később egy szemtanú a rendőröknek. Mások arról számoltak be, hogy a hölgy szürke Mercedes kabriója 100-zal hajtott át egy közeli falun, majd lakott területen kívül még nagyobb gázt adott, és helyenként 190 km/órát meghaladó sebességgel száguldott a szűk vidéki országutakon.

Olvasta, hogy élvezi az életet az utolsó magyar király dédunokája?

Az ámokfutásnak akkor lett vége, amikor egy kanyarban elveszítette uralmát autója felett, és egy híd lábának csapódott. Szakértők szerint az ütközés pillanatában 178 km/órával haladt az autó. Hogy képet alkothassunk a becsapódás erejéről: az alábbi videón 190 km/órával vezettek neki egy betonfalnak egy autót.
A járműből gyakorlatilag csak törmelék maradt; később megtalálták a motorját, amely pár száz méterrel odébb, lángokban hevert az úttesten. Bonnie Hiller be volt ugyan kötve, de az ütközés erejétől elszakadt a biztonsági öv; a nő kiesett az autóból, és a helyszínen szörnyet halt.
A tavaly nyári tragédiát követő nyomozást a napokban zárta le az illetékes hatóság; az esetet balesetnek nyilvánították.
Vajon mennyi egy hószán átlagos fogyasztása? Az alábbi videó tanúsága szerint üzemóránként egy ember.