Amikor egy ép autós foglal el egy mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyet, tiszta a helyzet: semmi keresnivalója nincs ott. De mi van akkor, ha két jogosult autós szeretné egyszerre igénybe venni ugyanazt a parkolót?
Pontosan ez történt egy New York állambeli kisváros, Greenfield bevásárló központja előtt, ahol egy 32 éves nő, Kezia Perkins beállni készült az üzlet előtti mozgássérült parkolóba, egy másik nő, a 71 éves Janis Gotz azonban gyorsabb volt, és megelőzte.
Perkins kisasszony ezt oly mértékben sérelmezte, hogy kiugrott autójából, és a távozófélben lévő, idős hölgy után rohant, majd a földre lökte. Később így védekezett: nem tehetek róla, hogy a nő lepattant a nagy mellemről!
A földre került nő súlyosan megsérült, ötórás műtétet hajtottak végre rajta, melynek során ki kellett cserélni csípőprotézisét.
A rendőrség letartóztatta a támadót, akinek tudomásuk szerint nem csak a mozgássérült engedélye volt hamis, de a jogosítványa is érvénytelen volt. Ügyvédje szerint ez tévedés, a hölgy valóban fogyatékkal él, így jogosult az engedélyre.