Baleset miatt torlódtaak a járművek Budapesten, az Erzsébet hídon csütörtökön este – tájékoztatta a katasztrófavédelem csütörtök este az MTI-t.
Hatalmas baleset az Erzsébet hídon 1
A képet egy magyar tumblr-oldalon osztották meg este nyolc magasságában, ahol azt írták, hogy 9 autó ütközött, míg az MTI-n ezzel szemben 4 járműről szólnak a hírek.
“Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese azt közölte, hogy a hídon négy személyautó ütközött. A balesetben senki nem sérült meg. A hídon jelenleg mindkét irányban egy-egy sáv járható” – tette hozzá.
Hatalmas baleset az Erzsébet hídon 2
fotó: MTI/Mihádák Zoltán
A katasztrófavédelem honlapján pedig azt írják, hogy 5 személyautó ütközött össze a hídon. A balesetben többen megsérültek, őket a mentők a helyszínen vizsgálják. A helyszínre riasztott I. és V. kerületi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A hídon a hatból csak két forgalmi sáv járható, ezért ha tehetik, válasszanak másik útvonalat!
Hatalmas baleset az Erzsébet hídon 3
fotó: MTI/Mihádák Zoltán
A lényeg, hogy valóban nem kicsi a baj, szóval aki teheti inkább kerülje el a helyszínt, van még bőven híd, amin át lehet kelni a túlpartra.
Aki esetleg a közelben jár, bátran küldjön nekünk képet, IDE. Köszönjük!