Caleb Crew és felesége, a kolumbiai származású Andrea a külső szemlélő számára gyönyörű párt alkottak, ám a valóság egészen más volt: a leszerelt katona férj rendszeresen bántalmazta feleségét. Amikor motorolajjal öntötte le az asszonyt, betelt a pohár: a nő feljelentette férjét. Az ügy a bíróság elé került, ám Andreának megesett a szíve gyerekei apján, és mégsem tanúskodott ellene.
Soha többé nem ért haza.
Autójukban fojtotta meg a feleségét (18+) 1
Autójukban fojtotta meg a feleségét (18+) 2

Autójukban fojtotta meg a feleségét (18+)

Autójukban fojtotta meg a feleségét (18+)

Autójukban fojtotta meg a feleségét (18+) 5
Autójukban fojtotta meg a feleségét (18+) 6
Fotó megosztása:
Autójukban fojtotta meg a feleségét (18+) 7


Miután a bíróság ejtette az ügyet, a fiatal pár elindult hazafelé. Már út közben elkezdtek ismét veszekedni, és amikor a nő megfenyegette Calebet, hogy felhívja a rendőrséget, a volt tengerészgyalogos a Jeep hátsó ülésére rántotta, és nyakkendőjével, amit reggel még kifejezetten azért kötött fel, hogy jó színben tűnjön fel a bíróság előtt, megfojtotta.
A nő holttestét először elrejtette egy közeli erdőben, majd miután lefektette a gyerekeket – egy 11 hónapos és egy 4 éves kislányuk volt -, zsákba kötötte és a közeli folyóba dobta. Napokkal később egy horgász talált rá Andreára; Caleb a rendőrségi kihallgatáson szinte azonnal megtört, és mindent bevallott.
A napokban ítélték el, életfogytiglani börtönbüntetést róttak ki rá.