Ketten súlyosan, egy munkatárs pedig könnyebben megsérült a 24. James Bond-film, a Spectre forgatásán a tiroli Söldenben, amikor autó ütközött kameraemelvénynek egy kaszkadőrjelenet forgatása közben.

Autós kaszkadőrbaleset a James Bond-film forgatásán 1
Autós kaszkadőrbaleset a James Bond-film forgatásán 2

Autós kaszkadőrbaleset a James Bond-film forgatásán

Autós kaszkadőrbaleset a James Bond-film forgatásán

Autós kaszkadőrbaleset a James Bond-film forgatásán 4
Fotó megosztása:
Autós kaszkadőrbaleset a James Bond-film forgatásán 5


A helyi rendőrkapitány szerint a személyautó 45 éves vezetője elveszítette az irányítást a jármű felett, és belefarolt a kameraállványba. Egy férfi az autó és az emelvény közé szorult, két másik munkatárs lesodródott az állványról. Két sérültet helikopterrel kórházba szállítottak, a harmadik a helyszínen kapott orvosi ellátást. A rendőrség közlése szerint mindhárman brit állampolgárok.

A nemzetközi produkciót január eleje óta forgatják Ausztriában. A Cine Tirol filmbizottság tájékoztatása szerint összesen 33 napot forgat a stáb Sam Mendes rendező vezetésével Söldenben és Obertilliachban.

A Spectre-ben a Daniel Craig által játszott James Bond fő ellenfelét Christoph Waltz alakítja, a tervek szerint a filmet 2015 októberében mutatják be a mozikban. A forgatáson korábban Craig is összeszedett egy kisebb sérülést.