Új ember kerül a Ford magyarországi csapatának élére. Kővágó-Laky Andrea pozícióját – aki 10 éve lett a Ford magyarországi ügyvezetője – Szamosi Viktor veszi át. 
Kővágó-Laky Andrea a magyar ügyvezetői széket egy európai szinten is kiemelt feladatkör ellátására cseréli, a jövőben operációs rendszerekért felelős igazgatóként, a Ford európai márkakereskedői hálózatának megreformálásában végez majd meghatározó munkát.
Az elmúlt évek sikereiben elmaradhatatlan érdemei vannak Szamosi Viktornak, aki az elmúlt öt évben magyarországi kereskedelmi igazgatóként dolgozott a hazai eredményekért. A 15 éve az autóiparban dolgozó, közgazdász végzettségű, kétdiplomás szakember magyarországi és regionális termékmenedzserként és területi értékesítési vezetőként is dolgozott, mielőtt átvette a hazai értékesítési csapat vezetését.

Az azóta eltelt öt évben vezetésével a Ford négy alkalommal szerezte meg a piacvezető pozíciót a magyarországi személyautó- és haszongépjármű piacon, a tavalyi évben kimagasló, 12,3%-os piaci részesedéssel.