Alighanem az ítéletidő mentette meg annak az 53 éves férfinak az életét, aki Detroit közelében egyszer csak félrehúzódott a leállósávba, levette ruháit, majd elkezdett gyalogolni a több sávos autópályán, szemben a forgalommal. Az erős havazásban ugyanis a szokásosnál jóval lassabban haladt a forgalom, így az autósok ki tudták kerülni a férfit, aki szemtanúk beszámolói szerint nem volt magánál.
Meztelenül sétált az autópálya közepén 1
Meztelenül sétált az autópálya közepén 2

Meztelenül sétált az autópálya közepén

Meztelenül sétált az autópálya közepén

Meztelenül sétált az autópálya közepén 6
Meztelenül sétált az autópálya közepén 7
Meztelenül sétált az autópálya közepén 8
Fotó megosztása:
Meztelenül sétált az autópálya közepén 9


“Lehetett látni a szemén, hogy nem észleli a külvilágot. Nem nézett senkire, nem nézett sehová, de látszott rajta, hogy nagyon eltökélt” – mesélte az alábbi videót készítő autós, aki arról is beszámolt, hogy a férfi odament egy kocsihoz, és megpróbálta kinyitni annak ajtaját.
Alig néhány perc elteltével megjelentek a rendőrök a helyszínen. A férfi nem tanúsított ellenállást, engedte, hogy beültessék a rendőrautóba, amely egyenesen a közeli kórház pszichiátriai osztályára szállította, kivizsgálásra.
Mint később kiderült, a férfi nem is saját autójával érkezett a sztrádára: egy családtagjától, annak engedélye nélkül vette kölcsön a kisteherautót.
Mi a meglepőbb: egy hóesésben sétáló meztelen férfi, vagy egy hőségben benzinkútra járó, meztelen nő? A történet a képre kattintva olvasható.

Meztelenül sétált az autópálya közepén 10