A mai napig nem tudta megmagyarázni a 33 éves Jessica M. Kilde, hogy miért kötözte nyakánál fogva autója mögé élettársát, a 41 éves Richard A. Baity-t, majd miért indult el, és vonszolta a szerencsétlen férfi testét mintegy 45 méteren keresztül az úton.
Amikor a rendőrség kiért a helyszínre, csupán az út közepén heverő, élettelen férfit találták meg. Sérüléseiből azonban megállapították, hogy nagy erővel vonszolták a helyszínre, és a közelben megtalálták azt az elszakadt szíjat is, amely pontosan beleillett a férfi nyakán éktelenkedő, mély nyomokba. A vonszolás nyomai egyébként a holttesttől visszavezettek egyenesen a nő otthonáig, így kiadták a körözést ellene.
Hamarosan rá is találtak az asszonyra, autójának jobb hátsó kilincsére hurkolva pedig ott lógott az elszakadt szíj másik fele…
Amikor kihallgatták, elmondta, hogy aznap este összeveszett a férfival, ám a vita “nem volt komoly.” Egyébként mozgalmas napjuk volt: nem csak alkoholt, de kábítószert (metamfetamint) is fogyasztottak. 
Az ítélethirdetésre március derekán kerül sor, a nő addig őrizetben marad. Neve egyébként nem volt ismeretlen a rendőrök számára: korábban ittas vezetés, csekkhamisítás, bántalmazás és garázdaság miatt már összetűzésbe került a törvénnyel.
A férfi egyébként autószerelő volt, aki nem sokkal korábban vált el feleségétől.

Mivel autózik az USA új magyarországi nagykövete? És a többi diplomata? Kattints a képre és kiderül!

Autója mögé kötözte, halálba vonszolta a pasiját 1